Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord

Referenties

Machteld van Bavel (logopediste) over CTO-Logo:

"Ik was aangenaam verrast dat ik tijdens telefonisch overleg met Achmea te horen kreeg dat ik alvast kan aangeven dat ik aan client tevredenheid onderzoek doe. En dat ik later eventueel kan aangeven of ik wil overstappen als jullie niet zouden voldoen. Maar dat ze dus met jullie in overleg zijn. Ik ben erg tevreden over CTO Logo. Dus hoop met jullie door te kunnen de komende jaren. "

(oktober 2014)


Conclusie Testpanel vakblad "Logopedie" over CTO-Logo:

"De logopedisten die meewerkten aan dit artikel zijn erg tevreden over het digitale cliënttevredenheidsonderzoek (CTO-Logo) en bevelen het hun collega's van harte aan. Het doen van een cliënttevredenheidsonderzoek wordt gezien als professioneel en inzicht gevend. Ten opzichte van de bestaande, papieren, onderzoeken bespaart CTO-Logo zeer veel tijd en moeite."

Lees hier het hele artikel (PDF).

(Logopedie, februari 2014, NVLF)


Fredrica Simonides (logopediste) over CTO-Logo:

"CTO-Logo werkt prettig en overzichtelijk. Cliënten hebben mij tot nu allen respons gegeven. Ik ben er zeer tevreden mee."

(mei 2013)


Annelies (logopedist en kwaliteitskringbegeleider) over de presentatie van CTO-Logo in haar kwaliteitskring:

"De presentatie van afgelopen woensdag vond ik erg duidelijk en prettig gegeven; bij het nabespreken kreeg ik dat van de kringleden ook terug. Ik vind CTO-logo er overzichtelijk uit zien en het lijkt mij heel goed werkbaar."

(april 2013)


I. (logopedist en kwaliteitskringbegeleider) over de presentatie van CTO-Logo in haar kwaliteitskring:

"Wij waren zeer te spreken over de presentatie. Vooraf was men wat sceptisch over jullie product, maar de presentatie was helder en mijn collega en ik gaan in elk geval over tot aanschaf!"

(januari 2013)


Jantine (logopedist) over de presentatie van CTO-Logo in haar kwaliteitskring:

"Nogmaals hartelijk dank voor je presentatie. Ik heb na afloop nog even gevraagd hoe de rest het vond en iedereen was positief en gaat in overweging nemen om er mee verder te gaan.

Ik denk dat je op een goed moment gestart bent met CTO-Logo, zeker nu er steeds meer vraag is naar het inzichtelijk maken van kwaliteit. Je verhaal en product waren heel duidelijk en dat de vragenlijst ook nog in andere talen zal verschijnen in de toekomst is zeker een pré."

(januari 2013)


Monique Kolfschoten (logopedist) over CTO-Logo:

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om de antwoorden te lezen van cliënten die in de praktijk zijn geweest. Ik vind het een goed onderzoek en ook voor mijzelf zinvol."

(december 2012)V. (gedragswetenschapper/onderzoeker/psycholoog) over de vragenlijst van CTO-Logo:

"De vragen van CTO-Logo heb ik bekeken en ze vielen mij mee qua veelomvattendheid en volledigheid (tot en met het toilet toe, jeetje!). Het maakt een zorgvuldige indruk. Inhoudelijk vond ik er goeie bij zitten over de bejegening en de uitleg (de vragen in stelling-vorm).

Over het geheel: je krijgt m.i. heel veel info hiermee, soms ook wat te gedetailleerd over de praktijkruimte. Dat zou makkelijker kunnen met b.v. een vraag of er een prettige sfeer heerst in de ruimte. Nu is het wel erg volgens de "goedkeuring van de Nederlandse vereniging van huisvrouwen" hoewel ik snap dat er criteria moeten zijn.

De cliënt kan m.i. ook goed zijn of haar ei kwijt over de bejegening en de relatie met de logopedist. Het enige dat echt beter kan m.i. is een expliciete open vraag aan 't eind over de logo-cliënt relatie (en dan niet zo als ik het hier formuleer)."

(december 2012)

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test