Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord  (vergeten)

Administratiepakket

U kunt cliënten vanuit uw administratiepakket aanmelden voor deelname aan uw cliënttevredenheidsonderzoek bij CTO-Logo. Inmiddels bieden Intramed, Evry, Incura, Winmens/Fairware, Prosoftware, James software en MijnLogopedieDossier logopedisten de mogelijkheid om gebruik te maken van de CTO-Logo koppeling.

Cliënten aanmelden vanuit EPD

In het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) kunt u aangeven of een cliënt mee wil werken aan uw tevredenheidsonderzoek. Uiteraard vraagt u eerst toestemming aan uw cliënt voor het doorgeven van contactgegevens aan CTO-Logo alvorens u het vinkje zet.

Na afronden van de behandeling worden de contactgegevens van de desbetreffende cliënt verzonden naar CTO-Logo. CTO-Logo voert vervolgens het cliënttevredenheidsonderzoek voor u uit. U kunt de resultaten inzien via uw account bij CTO-Logo. Deze resultaten kunt u downloaden als PDF en gebruiken voor uw onderzoeksverslag.

Stappenplan instellen koppeling eenmanspraktijk

Als u wilt koppelen moet u eerst bij CTO-Logo aangeven met welke administratiesoftware u wilt koppelen. Vervolgens moet u de koppeling bij uw administratiesoftware instellen. U stelt de koppeling eenmalig in. Vanaf dat moment kunt u cliënten aanmelden vanuit uw administratiepakket.

1. Log in op www.ctologo.nl

2. Ga naar Mijn onderzoeken.

3. Klik op het onderzoek dat u wilt koppelen.

4. Ga in het CTO-menu naar Instellingen - koppeling.

5. Voer uw administratiepakket en uw persoonlijke AGB-code in en klik op Opslaan. Er verschijnt nu een Gebruikerscode, een Wachtwoord en een Url. Deze gegevens heeft u nodig voor het instellen van de koppeling in uw administratiesoftware. Ook verschijnt er een link naar de handleiding voor het instellen van de koppeling in uw administratiepakket.

6. Open de handleiding en volg de stappen.

Stappenplan instellen koppeling meermanspraktijk

Werkt u samen met meerdere collega's in 1 praktijk? Ga dan als volgt te werk:

1. Stel voor elk onderzoek apart de koppeling in bij CTO-Logo (zie stap-voor-stap werkwijze hierboven). De Gebruikerscode, het Wachtwoord en de Url zijn voor alle onderzoeken gelijk.

2. Open de handleiding voor het instellen van de koppeling in uw administratiesoftware en volg de stappen.

Als u en uw collega's nu cliënten aanmelden voor deelname aan het cliënttevredenheidsonderzoek, dan zorgt CTO-Logo ervoor dat de respondent aan het juiste onderzoek wordt toegewezen.

Kosten

Voor de koppeling met uw administratiepakket rekent CTO-Logo geen extra kosten.

Andere softwareleveranciers

Andere EPD's zijn ook bezig met het koppelen aan CTO-Logo of onderzoeken de mogelijkheden (o.a. Curasoft). Zit uw administratiepakket hier niet bij of wilt u de status weten? Neem dan contact op. Legt u de vraag ook even voor aan de leverancier van uw administratiesoftware. Vaak inventariseren zij eerst de behoefte aan een koppeling onder hun gebruikers alvorens zij tot koppelen overgaan.

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test