Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord

Nieuws

Samenwerking CTO-Logo en Mediquest

Sinds haar oprichting streeft CTO-Logo naar het beste klantervaringsonderzoek voor een scherpe prijs. Na vele kleine wijzigingen is de dienst van CTO-Logo toe aan een grote revisie. Om dat mogelijk te maken, hebben wij besloten om de krachten te bundelen met Mediquest.

Samen sterk

CTO-Logo en Mediquest zijn samen de grootste leverancier voor logopedie. Gezamenlijk kunnen wij meer bereiken voor onze klanten. Daarbij delen wij onze visie ten aanzien van klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Voordeel samenwerking

De meetapplicatie van Mediquest biedt uitgebreide mogelijkheden om respons in te zien en te analyseren. Door de samenwerking met Mediquest profiteert u van de faciliteiten en jarenlange ervaring van deze gerenommeerde partij.

Bovendien is de website van Mediquest bijna compleet herzien. Klanten kunnen rekenen op een meetapplicatie met uitgebreide functionaliteiten met een frisse nieuwe look.

Zorgverzekeraars

Ook Mediquest voldoet aan de eisen van alle zorgverzekeraars. Mediquest beschikt over de benodigde certificaten en gebruikt de PREM Logopedie voor het meten van klantervaringen.

Bestellen en verlengen CTO-Logo klanten

Voor 2019 kunt u gewoon uw verlengingen en bestellingen regelen via de vertrouwde website van CTO-Logo. Wij zorgen ervoor dat u per 1 januari 2019 gebruik maakt van de meetapplicatie van Mediquest.

Kijk op de prijspagina voor de actuele prijzen.

(september 2018)


Nieuwe Algemene Voorwaarden en de Verwerkersovereenkomst

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum zijn onze nieuwe Algemene Voorwaarden van kracht inclusief Verwerkersovereenkomst en aangepast Privacy Statement.

Met onze nieuwe Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst voldoet u aan de AVG met betrekking tot het doorleveren van clientgegevens ten behoeve van uw KEO/PREM.

(mei 2018)


AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Verwerkersovereenkomst

Als u andere partijen inschakelt om persoonsgegevens voor u te verwerken, moet u met deze organisaties een 'verwerkersovereenkomst' afsluiten. Met een verwerkersovereenkomst sluit u uit dat de andere partij de persoonsgegevens voor eigen doelen mag verwerken. Dit betekent dat u met CTO-Logo een dergelijke overeenkomst zou moeten sluiten. 

Op dit moment werkt CTO-Logo aan een bijstelling van haar Algemene Voorwaarden. De verwerkersovereenkomst zal onderdeel worden van de Algemene Voorwaarden die u acoordeert bij het aangaan van een overeenkomst met CTO-Logo. 

Nieuwe Algemene Voorwaarden

Zodra de nieuwe Algemene Voorwaarden van kracht worden, ontvangt u van ons een e-mail. Als klant van CTO-Logo, bent u al akkoord gegaan met de voorwaarden. De e-mail is dan ook alleen ter kennisgeving. Mocht u niet akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden, dan kunt u de overeenkomst met CTO-Logo verbreken. Als u niets doet, gaat u stilzwijgend akkoord met de nieuwe voorwaarden en is de verwerkersovereenkomst gesloten.

Wij zorgen ervoor dat u op aan de AVG voldoet. Houdt uw inbox, maar ook uw spam folder in de gaten voor het bericht over de nieuwe Algemene Voorwaarden.

(maart 2018)


MijnLogopedieDossier gekoppeld aan CTO-Logo


Sinds 6 december 2017 is softwareleverancier MijnLogopedieDossier gekoppeld aan CTO-Logo. Vanaf nu kunnen gebruikers van MijnLogopedieDossier ook cliënten aanmelden voor een KEO via hun administratiepakket.

Om gebruik te kunnen maken van de koppeling moet u zowel bij CTO-Logo als bij MijnLogopedieDossier de koppeling instellen. Bij CTO-Logo doet u dit via menu-optie Instellingen - koppeling. MijnLogopedieDossier stelt voor u de koppeling in in uw administratiesoftware.

(december 2017)


De widget is af! 


Vanaf nu kunt u uw resultaat publiceren op uw eigen website. CTO-Logo heeft een widget ontwikkeld waarin uw gemiddelde cijfer wordt weergegeven. De widget bevat live informatie. 

CTO-logo widget

U vindt de widget in uw account op de pagina Mijn onderzoeken in het CTO-menu aan de rechterkant.

(oktober 2017)


Winnaars winactie bekend!


De winnaars van de vrijkaarten voor het NVLF-jubileumcongres zijn bekend:

- Bernadette van Dartel van Praktijk voor Logopedie Bernadette van Dartel

- Marjolein van Nimwegen van Logopediepraktijk voor Kinderen

Gefeliciteerd met jullie prijs en veel plezier op het congres!

(oktober 2017)


Winactie!


CTO-Logo verloot twee vrijkaarten voor het NVLF-jubileumcongres op vrijdag 13 oktober 2017 in het NBC in Nieuwegein. Kans maken?

De kaarten worden verloot onder alle logopedisten die tussen 1 augustus 2017 en 6 oktober 2017 een bestelling hebben geplaatst. Op 6 oktober 2017 worden de winnaars bekend gemaakt. CTO-Logo neemt telefonisch contact op met de winnaars. 

Meer informatie over het congres vindt u op www.nvlf.nl

(september 2017)


Koppeling met James is klaar


De koppeling met James software is klaar. Vanaf nu kunt u CTO-Logo koppelen aan James software en vanuit uw administratiepakket cliënten aanleveren.

Om gebruik te kunnen maken van de koppeling moet u zowel bij CTO-Logo als bij James de koppeling instellen. Bij CTO-Logo doet u dit via menu-optie Instellingen - koppeling

(september 2017)


CTO-Logo officieel partner van de NVLF


Vanaf 1 juli 2017 is CTO-Logo officieel partner van de NVLF. Hiermee bevestigen wij de jarenlange relatie met de beroepsvereniging. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze prettige samenwerking.

Bent u lid van de NVLF? Dan levert het partnership u direct voordeel op. Per 1 september 2017 verhoogt CTO-Logo de prijs naar 99,95 euro incl. btw voor het eerste onderzoek en 89,95 euro voor elk volgend onderzoek. Voor NVLF-leden geldt de prijsverhoging niet.

CTO-Logo is netwerkpartner van de NVLF

(augustus 2017)


Nieuw: Filter op respons en resultaat is klaar!


Vanaf 3 april 2017 kunt u uw respons filteren op datum. Ook op uw onderzoeksresultaat kunt u een datumfilter toepassen. Wilt u weten hoe u in 2016 heeft gepresteerd? Gebruik het filter!

U vindt de filters bij de volgende menu-opties: Onderzoeksresultaat - respons en Onderzoeksresultaat - samenvatting.

(april 2017)


Wijziging Algemene Voorwaarden


De Algemene Voorwaarden van CTO-Logo zijn gewijzigd. In de Algemene Voorwaarden is opgenomen dat u verplicht bent te controleren of de cliënten die u aanmeldt ook daadwerkelijk bij CTO-Logo aankomen. Hiervoor kunt u de periodieke responsinformatie gebruiken die wij per e-mail verstrekken. Daarnaast kunt u uw onderzoek monitoren via uw account op onze website.

(december 2016)


CTO-Logo is erkend door het Zilveren Kruis en geschikt voor alle zorgverzekeraars


CTO-Logo is niet alleen erkend door het Zilveren Kruis maar ook geschikt voor de andere zorgverzekeraars zoals Multizorg, CZ, Menzis, etc.

Momenteel stellen alleen het Zilveren Kruis en Multizorg bij bepaalde contracten voorwaarden aan de keuze van het meetbureau. De overige verzekeraars stellen geen bijzondere eisen aan de vragenlijst of het meetbureau. Dit maakt CTO-Logo geschikt voor alle logopedisten die een klantervaringsonderzoek willen laten uitvoeren.

(oktober 2016)


"Tell a friend"-kortingsactie: 10 voor 10


De "Tell a friend"-kortingsactie is van start gegaan! Op 1 september heeft u van ons een nieuwsbrief ontvangen met daarin uw persoonlijke kortingscode. Deze kortingscode kunt u geven aan collega's die nog géén klant zijn van CTO-Logo. Zowel u als uw collega profiteren van 10 euro korting!

De logopedist die klant wordt van CTO-Logo krijgt 10 euro korting op elk besteld onderzoek. En voor elk onderzoek dat met uw kortingscode wordt besteld, ontvangt u 10 euro korting op uw volgende aankoop. Uw korting kan oplopen tot uw volledige aankoopbedrag.

U vindt uw persoonlijke kortingscode ook in uw account van CTO-Logo. Na inloggen ziet u aan de rechterkant in het menu een link naar de pagina Kortingsactie. Hier leest u alles over de actie. Ook kunt u hier bijhouden hoeveel keer uw kortingscode al is gebruikt.

(september 2016)


CTO-Logo Nieuwsbrief 15 juli 2016


In deze nieuwsbrief leest u alles over de "Tell a friend"-kortingsactie: overtuig een collega om klant te worden van CTO-Logo en ontvang beiden 10 euro korting!

Lees meer >>>

Let op! Kent u logopedisten die willen overstappen, maar nu nog bij een ander meetbureau klant zijn? Maak hen erop attent de opzegtermijn van hun huidige contract te checken! Sommige contracten moeten nu al opgezegd worden om in 2017 over te kunnen stappen.

(juli 2016)


Eindrapport vernieuwd


Het eindrapport van de onderzoeksresultaten heeft een make-over gekregen. Open uw onderzoek, ga naar Onderzoeksresultaat - Downloaden en bekijk de nieuwe lay out.

(april 2016)


Koppeling Prosoftware


De koppeling met Prosoftware is gereed. Dat biedt de mogelijkheid voor het aanmelden van cliënten vanuit uw administratiesoftware van Prosoftware. Om gebruik te kunnen maken van de koppeling, moet u een aantal stappen doorlopen.


1. Geef in CTO-Logo aan dat u koppelt met Prosoftware:

 • Log in.
 • Open uw onderzoek.
 • Ga in het CTO-menu naar Instellingen - administratiepakket
 • Vul de gevraagde gegevens in en klik op opslaan. Er verschijnen nu een gebruikersnaam, een wachtwoord en een url. Schrijf deze op. Deze heeft u nodig voor het instellen van de koppeling in uw administratiesoftware.

2. Stel de koppeling in in uw administratiesoftware.


Heeft u een ander administratiepakket? Wij hebben ook koppelingen met Evry, Intramed, Incura en Fairware/Winmens.

(december 2015)


Koppeling Winmens/Fairware


Winmens/Fairware en CTO-Logo zijn gekoppeld. Vanaf nu kunt u eenvoudig cliënten aanleveren vanuit uw administratiepakket van Winmens/Fairware.

Maakt u gebruik van een ander administratiepakket? Wij hebben ook koppelingen met Evry, Intramed en Incura. Als u gebruik maakt van een andere leverancier, dan vragen wij u om uw wens voor een koppeling met CTO-Logo kenbaar te maken bij uw leverancier.

(november 2015)


CTO-Logo erkend als Meetbureau


Na bijna twee jaar aandringen en hordelopen is het dan eindelijk zover. CTO-Logo is erkend als meetbureau door Zilveren Kruis (voorheen Achmea). Nu kunnen logopedisten met een Zilveren Kruis basiscontract gebruik maken van de diensten van CTO-Logo.

Voor het uitvoeren van het Zilveren Kruis KEO moet CTO-Logo gebruik maken van de Zilveren Kruis vragenlijst. Deze wijkt af van de CTO-Logo en NVLF-vragenlijsten, zij het dat dezelfde aspecten aan de orde komen. De Zilveren Kruis vragenlijst komt z.s.m. ter inzage beschikbaar op de CTO-Logo website.

(oktober 2015)


Poster wachtkamer - aankondiging cliënttevredenheidsonderzoek


CTO-Logo heeft een poster ontwikkeld die u op kunt hangen in uw wachtkamer. De poster vertelt uw cliënten over het hoe en waarom van het cliënttevredenheidsonderzoek dat u uitvoert in uw praktijk.

Het is een goede manier om uw cliënten alvast voor te bereiden op uw vraag om deelname aan het onderzoek en als u hem ophangt voldoet u tevens aan uw informatieplicht zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden (artikel 6.2).

Er is een poster in de wij-vorm en 1 in de ik-vorm. Zo is er altijd een poster die precies op u van toepassing is.

Wilt u ook zo'n mooie poster in uw wachtkamer? Download hier de poster in de wij-vorm en hier de poster in de ik-vorm.

(augustus 2015)


Papieren vragenlijsten klaar voor gebruik


Vanaf juli 2015 kunt u uw cliënten ook een vragenlijst op papier aanbieden. U moet de cliënt eerst aanmelden bij CTO-Logo. U vindt de optie in het CTO-menu bij Cliënten aanmelden - papieren enquête. Na aanmelden verschijnt de vragenlijst met een uniek nummer in PDF. U kunt deze vragenlijst printen en meegeven aan uw cliënt. Uw cliënt stuurt de ingevulde vragenlijst kostenloos op naar CTO-Logo. De antwoorden worden toegevoegd aan uw resultaten.

Let op! U moet voor iedere cliënt de volledige aanmeldprocedure doorlopen. Voor iedere cliënt wordt een eigen vragenlijst gemaakt met een uniek nummer. Via dit nummer kunnen wij de vragenlijst koppelen aan het juiste onderzoek. Vragenlijsten met dezelfde nummers kunnen niet verwerkt worden.

(juli 2015)


Collectief aanbod NVLF verlengd tot 1 oktober 2015!


Het aanbod van de NVLF voor een gratis KEO via CTO-Logo is verlengd voor NVLF-leden werkzaam in onderwijs, instellingen en de preventieve logopedie. Deze leden kunnen nog tot 1 oktober 2015 een gratis KEO starten.

Let op! Alle onderzoeken gestart tussen 1 juli en 1 oktober 2015, lopen af op 1 juli 2016. Als u nu een KEO start, kunt u dus minder dan een jaar gebruik maken van het KEO. Wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog!

N.B. de verlenging van het aanbod geldt alleen voor leden werkzaam in onderwijs, instellingen en de preventieve logopedie.

(juli 2015)


Collectief aanbod NVLF - nu ook voor werkvelden onderwijs, instellingen en preventie


Vanaf 1 juni kunnen ook leden van NVLF werkzaam in het onderwijs, instellingen en de preventieve logopedie gebruik maken van het gratis KEO van de NVLF via CTO-Logo. De vragenlijsten voor deze werkvelden zijn klaar voor gebruik.

N.B. Het aanbod voor leden werkzaam in de vrije vestiging loopt af op 1 juni 2015.

(mei 2015)


CTO-Logo Nieuwsbrief 30 maart 2015

In deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen.

 • Gratis KEO voor NVLF-leden (ter waarde van 84,95 euro)
 • NVLF-vragenlijsten
 • Klanten van CTO-Logo
 • Wijzigingen in CTO-Logo
 • Achmea erkenning in 2016?
 • Koppelingen met EPD's

Lees meer >>>


Collectief aanbod NVLF


Alle leden van de NVLF mogen tot 1 juni 2016 (maar maximaal 1 jaar) gratis gebruik maken van CTO-Logo. Binnenkort ontvangt u van de NVLF meer informatie over het aanbod. Als u gebruik maakt van het aanbod, dan voert u het KEO uit via CTO-Logo met een vragenlijst van de NVLF.

(januari 2015)


Prijswijziging 2015


CTO-Logo heeft per 1 januari 2015 de prijs aangepast. Vanaf 1 januari 2015 kost CTO-Logo 84,95 euro incl. btw. Elk volgend onderzoek dat u koopt kost 65 euro. Kijk op de Prijspagina voor meer informatie.

(januari 2015)


Collectief aanbod NVLF


De NVLF vindt het meten van klantervaringen belangrijk. Zij heeft daarom haar leden een collectief aanbod gedaan. Alle leden van de NVLF mogen gratis gebruik maken van CTO-Logo. Wilt u meer lezen over het aanbod? Kijk dan op de website van de NVLF.

(december 2014)


CTO-Logo Nieuwsbrief 28 november 2014

In deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen.

 • CTO-Logo niet erkend door Achmea voor 2015
 • Waarom is CTO-Logo niet erkend?
 • Ons advies
 • Geen basiscontract met Achmea? CTO-Logo!

Lees meer >>>


CTO-Logo is gecertificeerd

Op 31 oktober is CTO-Logo (handelsnaam van Sobit BV) beoordeeld door het CIIO. Het CIIO is de landelijke autoriteit op het gebied van CQI-metingen. Zij heeft gecontroleerd of CTO-Logo haar werkzaamheden naar behoren uitvoert en heeft ons positief beoordeeld. CTO-Logo is daarmee CQI-gecertificeerd (download in PDF) Met het certificaat wordt de continuiteit, capaciteit, techniek en bescherming van privacygevoelige informatie gewaarborgd. 

(November 2014)


CTO-Logo Nieuwsbrief 15 oktober 2014

In deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen. Er is veel gebeurd de afgelopen tijd en dus ook veel om over te vertellen.

 • Achmea erkenning
 • Collectief aanbod via de NVLF
 • Keuze voor een meetbureau
 • Nieuwe ontwikkelingen in CTO-Logo
 • Over CTO-Logo

Wij wensen u veel leesplezier!

Lees meer >>>


Koppeling met Incura


De koppeling met Incura is klaar. Als u gebruik maakt van Incura dan kunt u bij de volgende release uw cliënten aanmelden vanuit het EPD. Kijk op de site van Incura voor meer details.

(Oktober 2014)


Koppeling met Evry


Per eind september is de koppeling met Evry een feit. Als u gebruik maakt van Evry dan kunt u vanaf nu uw cliënten aanmelden vanuit het EPD. Kijk op de site van Evry voor meer details.

(September 2014)


Zorginstituut Nederland certificering CTO-Logo


Met de aankondiging van Achmea, dat zij een hoger zittingstarief betalen voor het inzetten van het KEO, komen ook extra voorwaarden. CTO-Logo wil erkend meetbureau zijn in 2015 en is daarom begonnen met het certificeringstraject. De verwachting is dat dit traject medio november afgerond is. Als u het basiscontract van Achmea tekent dan kunt u CTO-Logo het clientervaringsonderzoek laten uitvoeren. Achmea en CTO-Logo zullen dit medio oktober kenbaar maken.

(Juli 2014)


Collectief aanbod via de NVLF


De NVLF heeft CTO-Logo uitgenodigd om een offerte af te geven voor een collectief aanbod aan de NVLF-leden. Vanzelfsprekend levert dat de leden van de NVLF nog meer voordeel op.

(Juli 2014)


Achmea biedt extra vergoeding voor cliënttevredenheidsonderzoeken


Per 1 januari 2015 biedt Achmea een extra vergoeding voor logopedisten die het basiscontract met Achmea tekenen. Achmea stelt een aantal voorwaarden waar logopedisten aan moeten voldoen. Deze kunt u teruglezen op de site van Achmea in het document Voorwaarden KlantErvaringsOnderzoek Logopedie 2015. Ook meetbureaus moeten aan strikte eisen voldoen. CTO-Logo is daarom direct gestart met het behalen van de ZINL-certificering. Dit is onderdeel van de eisen die Achmea stelt aan meetbureaus.

(juni 2014)


Artikel in vakblad "Logopedie"


Onlangs verscheen in het vakblad "Logopedie" (NVLF, februari 2014) een artikel over CTO-Logo. Het artikel betreft de resultaten van interviews met gebruikers van ons cliënttevredenheidsonderzoek. De redactie van het vakblad concludeert:

"De logopedisten die meewerkten aan dit artikel zijn erg tevreden over het digitale cliënttevredenheidsonderzoek (CTO-Logo) en bevelen het hun collega's van harte aan. Het doen van een cliënttevredenheidsonderzoek wordt gezien als professioneel en inzicht gevend. Ten opzichte van de bestaande, papieren, onderzoeken bespaart CTO-Logo zeer veel tijd en moeite."

Lees het volledige artikel

(maart 2014)


Wijziging Algemene Voorwaarden, Privacy Statement


De Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement van CTO-Logo zijn gewijzigd. De wijziging betreft de eigendomsrechten en het gebruik van onderzoeksgegevens verkregen met de CTO-Logo Applicatie.

(maart 2014)


Wijziging scherm Cliënten uitnodigen - volgen


Het scherm "Cliënten uitnodigen - volgen" is gewijzigd. In verband met de privacy van cliënten kunt u nu niet meer zien of een cliënt heeft gereageerd op een uitnodiging. U kunt nu enkel zien of een cliënt is uitgenodigd.

(december 2013)


Wijziging Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en Service Level Agreement


De Algemene Voorwaarden, het Privacy Statement en het Service Level Agreement (SLA) van CTO-Logo zijn gewijzigd. De documenten zijn aangepast in verband met de gerealiseerde koppeling met de administratiesoftware van Intramed. De strekking van de documenten is gelijk gebleven.

(december 2013)


CTO-Logo op NVLF-Congres


Volgende week vrijdag 1 november 2013 kunt u CTO-Logo bezoeken op het NVLF-Congres in Nieuwegein. U kunt kennismaken met ons instrument en de vragenlijst inzien. Dus wilt u meer weten over CTO-Logo? Bezoek onze stand!

(oktober 2013)


Koppeling Incura uitgesteld


De koppeling met administratiepakket Incura is voorlopig uitgesteld. De koppeling zou het mogelijk maken om cliënten aan te melden voor het cliënttevredenheidsonderzoek middels een vinkje in de administratiesoftware. Nu worden cliënten aangemeld via de webapplicatie van CTO-Logo.

Na inloggen met uw accountgegevens en na het starten van een enquête middels een enquête-activatiecode, kunt u cliënten aanmelden voor deelname aan uw onderzoek.

Houd onze site in de gaten voor informatie over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

(oktober 2013)


Prijs per 1 oktober 2013 aangepast


Per 1 oktober 2013 verhoogt CTO-Logo de prijs voor een enquête van 74,95 euro inclusief btw naar 79,95 euro inclusief btw. Kijk na 1 oktober 2013 op de pagina Prijs voor actuele informatie over abonnementen en groepskortingen.

(september 2013)


Wijziging Algemene Voorwaarden en Privacy Statement


De Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement van CTO-Logo zijn gewijzigd. Ook is er een Service Level Agreement (SLA) toegevoegd. De strekking van alle documenten is gelijk gebleven.

(mei 2013)


CTO-Logo vernieuwd


CTO-Logo heeft het versturen van uitnodigingen en herinneringen geautomatiseerd. Dat betekent dat u vanaf nu alleen nog maar een cliënt hoeft aan te melden voor uw cliënttevredenheidsonderzoek. CTO-Logo verstuurt een uitnodiging en indien nodig een herinnering. Vanaf nu dus geen uitnodigingsstress meer!

(maart 2013)


Stappenplan patiënttevredenheidsonderzoek


De NVLF heeft een stappenplan patiënttevredenheidsonderzoek opgesteld. Hierin vindt u aanwijzingen voor het uitvoeren van een patiënttevredenheidsonderzoek. De verschillende stappen van de PDCA-cyclus zoals genoemd in de Kwaliteitscriteria 2010-2015 worden toegelicht en er worden richtlijnen voor de verslaglegging gegeven.

In het document worden ook een aantal eisen gesteld aan het onderzoek voor puntentoekenning voor uw kwaliteitsregistratie. Zo moet u van tenminste 20 patiënten respons hebben ontvangen. Belangrijk is ook dat wanneer u het onderzoek met meerdere logopedisten tezamen uitvoert, iedere logopedist zelf een verslag moet schrijven. Elke logopedist moet zijn/ haar bijdrage aan het onderzoek beschrijven en zijn/haar individuele leerproces.

Het stappenplan patiënttevredenheidsonderzoek kunt u vinden op de website van de NVLF op het afgeschermde deel voor leden (roze gedeelte website NVLF).

(februari 2013)


Koppeling administratiepakket


Incura Logo biedt haar klanten de mogelijkheid om een cliënttevredenheidsonderzoek uit te laten voeren door CTO-Logo. CTO-Logo werkt inmiddels ook aan een koppeling met Intramed.

Dit maakt het nog eenvoudiger om een cliënttevredenheidsonderzoek uit te voeren. U hoeft niet meer zelf een adresboek aan te maken en uitnodigingen te versturen. Dit wordt u allemaal uit handen genomen door CTO-Logo.

Na het afronden van de behandeling, meldt u de cliënt aan voor een cliënttevredenheidsonderzoek. Het administratiepakket stuurt de contactgegevens door naar CTO-Logo en wij doen de rest. De resultaten worden aan u teruggekoppeld. De samenvatting kunt u downloaden voor uw verslag. Makkelijker kan het bijna niet!

(januari 2013)


Presentatie kwaliteitskring


CTO-Logo verzorgt presentaties in kwaliteitskringen, op studiedagen, regiodagen, enz. In de presentatie wordt CTO-Logo verder toegelicht. U krijgt inzage in het instrument en de vragenlijst. De presentatie duurt ongeveer 30-45 minuten en is kosteloos bij aanwezigheid van minimaal 10 personen.

Heeft u interesse? Neem contact op om een afspraak te maken via telefoonnummer 026- 800 10 26 of stuur een e-mail naar .

Organiseert u een materialenmarkt voor uw collega's? Ook hiervoor kunt u CTO-Logo benaderen.

(november 2012)


Engelse vragenlijst


De vragenlijst is nu ook in het Engels beschikbaar! Uw cliënt kan vanaf nu kiezen in welke taal hij/ zij de vragenlijst invult: Nederlands of Engels.

De taalkeuzeknop bevindt zich op de welkomstpagina van de enquête. Uw cliënt moet dus wel eerst op de enquêtelink in de e-mail klikken voordat hij/ zij de taal kan instellen.

Wij verwachten dat deze uitbreiding van CTO-Logo u nog meer antwoorden oplevert!

(juli 2012)


CPLOL 2012


Het CPLOL-congres in Den Haag was een succes. We hebben veel positieve reacties ontvangen op ons initiatief. Hieronder een kleine impressie van CTO-Logo op het congres.

 Logopedist stelt vragen over het klanttevredenheidsonderzoek van CTO-Logo

CTO-Logo presenteerde zich op het CPLOL in Den Haag

(juni 2012)

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test