Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord  (vergeten)

Bestellen en verlengen

Wat leuk dat u (weer) een onderzoek wilt bestellen bij CTO-Logo! Zoals u wellicht weet, gaat CTO-Logo in 2019 samenwerken met Mediquest. Uw meting zal vanaf 1 januari 2019 door Mediquest worden uitgevoerd. U kunt nu, tegen een zeer aantrekkelijke introductieprijs, uw onderzoeken bestellen via deze website.

Klik hier om direct door te gaan naar bestellen.

Mediquest

Mediquest is een gerenommeerd onderzoeksbureau met ruime ervaring op het gebied van klantervaringsmetingen. Mediquest voert zowel schriftelijke als online PREM onderzoeken uit voor diverse doelgroepen. Via de rapportagemodule van Mediquest krijgt u gedetailleerd inzicht in de ervaringen van uw cliënten. Tevens vergelijkt u eenvoudig de uitkomsten van uw praktijk met andere praktijken (externe benchmark) of met de collega's binnen uw praktijk (interne benchmark). Mediquest is gecertificeerd en goedgekeurd door alle zorgverzekeraars.

CTO-Logo onderzoeksresultaten

Wilt u uw PREM 2018 onderzoeksresultaten ook in de rapportagemodule van Mediquest kunnen inzien en vergelijken met 2019? Geef dan tijdens het bestellen toestemming voor het doorgeven van uw onderzoeksresultaten aan Mediquest. Wij zorgen ervoor dat uw resultaten van 2018 meegaan naar de Mediquest rapportage tool.

Doorleveren van gegevens

Indien gewenst kunnen wij uw onderzoeksresultaten geanonimiseerd en geaggregeerd doorleveren aan partijen zoals Zilveren Kruis, CZ, de Landelijke benchmark, etc. U kunt dit tijdens het bestellen aangeven. CTO-Logo en Mediquest werken conform wet- en regelgeving en hebben de privacy van uw clienten optimaal gewaarborgd. 

PREM

Uw cliëntervaringsonderzoek wordt uitgevoerd met de PREM-vragenlijst. De PREM Logopedie is een gestandaardiseerde vragenlijst waarmee u per behandelaar concrete ervaringen van uw cliënten meet. De PREM is door alle zorgverzekeraars goedgekeurd en door sommige zorgverzekeraars zelfs verplicht gesteld. Daarom biedt CTO-Logo geen andere vragenlijsten meer aan.

Looptijd

Een onderzoek wat u nu bestelt loopt van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019 en wordt daarna steeds stilzwijgend met 1 jaar verlengd. Dit is een wijziging van onze dienstverlening omdat teveel logopedisten vergeten te verlengen waarna zij problemen krijgen met zorgverzekeraars. U kunt schriftelijk opzeggen tot 1 december voor het volgende meetjaar. Ruim voor die datum wordt u echter op de hoogte gebracht van de aanstaande automatische verlenging.

Prijs

Voor meetjaar 2019 geldt een introductieprijs voor het samenwerkingsverband tussen CTO-Logo en Mediquest. U betaalt €105 inclusief btw voor de eerste behandelaar en €95 inclusief btw voor elke volgende behandelaar. Wilt u gedurende 2019 extra therapeuten of praktijklocaties aanmelden? Dan zijn de tarieven van Mediquest van toepassing.

Voor het schriftelijk benaderen van klanten worden aanvullende kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over prijzen vindt u op de prijspagina.

 

Ga door naar bestellen

Bestellen of verlengen

Bestel een tevredenheidsonderzoek van CTO-Logo

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test