Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord  (vergeten)

NVLF aanbod


De NVLF biedt haar leden in 2015 een gratis KEO via CTO-Logo aan. Voorwaarde is dat u akkoord gaat met het doorleveren van uw geanonimiseerde onderzoeksresultaten aan de beroepsvereniging.

Wat doet de NVLF met uw resultaten?

De NVLF gebruikt de geanonimiseerde gegevens ten behoeve van:

  • het monitoren van trends en ontwikkelingen in de logopedische zorg om leden te kunnen ondersteunen bij hun professionalisering;
  • wetenschappelijk onderzoek en methodiekontwikkeling; 
  • positionering en profilering van de logopedie bij bijvoorbeeld overheid, zorgverzekeraars, gemeenten, beroepsverenigingen en/of patiëntenverenigingen; 
  • vergelijkend onderzoek met onderzoeksresultaten voortkomend uit de NIVEL Zorgregistraties.

NVLF-vragenlijsten

De NVLF biedt vragenlijsten voor logopedisten werkzaam in de vrije vestiging, het onderwijs, instellingen en de preventieve logopedie. U kunt de vragenlijsten inzien via Vragenlijsten. Voor meer informatie over het tot stand komen van de vragenlijsten kunt u contact opnemen met de NVLF.

Deelnemen?

Wilt u gebruik maken van het NVLF-aanbod? Doorloop dan de volledige bestelprocedure. Vul bij de bestelling uw NVLF-lidmaatschapsnummer en uw geboortedatum in. U ontvangt 100% korting op uw aankoop. Na afronding van de bestelling wordt uw onderzoek direct geactiveerd in uw account. U ontvangt een € 0,- factuur van uw aankoop.

Het aanbod voor het gratis gebruik van CTO-Logo geldt tot 1 juni 2015 voor NVLF-leden werkzaam in de vrije vestiging. Voor overige leden geldt het aanbod voor een gratis KEO tot 1 juli 2015.

LET OP! Het aanbod voor leden werkzaam in het onderwijs, instellingen en preventie is verlengd tot 1 oktober 2015!

Start nu uw NVLF-KEO

Voor meer informatie over de bestelprocedure, gaat u naar Onderzoek starten.

Bent u al klant van CTO-Logo?

Als u op dit moment een onderzoek heeft lopen bij CTO-Logo, dan kunt u een aantal dingen doen.

1. U heeft voldoende respons in uw onderzoek (20 of meer cliënten). U beëindigt het CTO-Logo onderzoek en start het NVLF-KEO.

2. U heeft onvoldoende respons in uw onderzoek (minder dan 20 cliënten). U start voor 1 juni 2015 alvast het NVLF-KEO, maar u gaat door met het CTO-Logo onderzoek totdat u voldoende respons heeft (20 cliënten). Zo kunt u na het afronden van uw CTO-Logo onderzoek gelijk verder met het gratis KEO van de NVLF.

3. U kunt besluiten om geen gebruik te maken van het aanbod van de beroepsvereniging. U gaat gewoon verder met uw CTO-Logo onderzoek.

Restitutie

Heeft u na 1 oktober 2014 het CTO-Logo onderzoek gekocht en start u het NVLF-KEO? Dan krijgt u van ons het volledige aankoopbedrag terug. Als u in aanmerking komt voor restitutie, stuur dan een e-mail naar onder vermelding van uw NVLF-lidmaatschapsnummer en CTO-Logo factuurnummer. Geef ook uw bankrekeningnummer aan ons door.

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test