Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord

Over ons

CTO-Logo is een initiatief van logopediste Jordie Bul. Het idee voor een cliënttevredenheidsonderzoek is ontstaan vanuit de praktijk.

Ervaring met kwaliteitseisen

In mijn werk als logopedist in een vrijgevestigde praktijk, kreeg ik te maken met het Kwaliteitsregister Paramedici. Ik begreep het doel van de kwaliteitseisen, maar ervoer ze tegelijkertijd ook als last. De meeste activiteiten gericht op deskundigheidsbevordering kosten veel (vrije) tijd. Tijd die ik liever anders besteed.

Ondersteuning bij patiënttevredenheidsonderzoek

Ik besloot de mogelijkheden te onderzoeken om logopedisten te ondersteunen bij het werken aan kwaliteit. Ik richtte mij op het patiënttevredenheidsonderzoek. Het ontwikkelen van een gedegen vragenlijst om de tevredenheid van patiënten te meten, zou logopedisten veel tijd besparen.

CTO-Logo

Om het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek nog eenvoudiger te maken, heb ik contact gezocht met Sobit Bodegom BV. Sobit heeft ruime ervaring in online enquêteren. Samen met Sobit heb ik een digitaal cliënttevredenheidsonderzoek ontwikkeld: CTO-Logo.

Snel en eenvoudig werken aan kwaliteit

Met CTO-Logo kunt u snel en eenvoudig de tevredenheid van uw cliënten meten en de resultaten van het onderzoek verwerken in een verslag. Dus wilt u tijd en energie besparen terwijl u werkt aan uw kwaliteit? Probeer CTO-Logo!

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test