Log in op uw account
E-mailadres
Wachtwoord  (vergeten)

Home

U gebruikt een oud type browser. CTO-Logo werkt niet goed met oude browsers. We raden daarom aan om een update te doen.
Klik hier voor Firefox of Internet Explorer

Logopedist aan het werk. Kwaliteit verbeteren? CTO-Logo!

CTO-Logo is erkend door alle zorgverzekeraars (ook CZ!)

Vanaf 1 januari 2019 werkt CTO-Logo samen met Mediquest. Lees meer..

Maak gebruik van de voordelige introductieprijs. Bestel of verleng nu!

Hét cliënttevredenheidsonderzoek voor logopedisten

Positief oordeel NVLF-Testpanel

 • Zeer gebruiksvriendelijk voor logopedist en cliënt
 • Tijdsbesparend
 • Resultaat geeft goed beeld dienstverlening
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Responspercentage 70-80%

Lees meer...

CTO-Logo is ISO-gecertificeerd

CTO-Logo is beoordeeld door het CIIO. Dit is de certificerende instantie die controleert of CTO-Logo haar werkzaamheden conform ISO richtlijnen verricht. Het certificaat van het CIIO garandeert een veilige verwerking van persoonsgegevens en resultaten. Uw onderzoek is bij CTO-Logo in goede handen.

Naast het ISO 20252-certificaat levert CTO-Logo haar diensten via True.nl onder de volgende certificaten:

 ISO 27001:2013
 • Veiligheid van uw informatie en data
 • Beheersbaar maken van informatie
 • Creëren en waarborgen van vertrouwen omtrent informatiebeveiliging
 • Conformeren wet- en regelgeving
 • Geautoriseerde toegang tot data
 ISO 9001:2015
 • Continue kwaliteitsverbetering
 • Klanttevredenheid
 • Hoogwaardige levering kwaliteit
 • Consistente communicatie
 • Continue verbetering van processen
 • Conformeren wet- en regelgeving
 NEN 7510:2011
 • Hoogste standaard informatiebeveiliging
 • Handvaten voor datamanagement
 • Vertrouwen creëren en waarborgen omtrent de informatiebeveiliging
 • Conformiteit aan wet- en regelgeving
 • Conformering aan ISO 27001

Deskundigheidsbevordering

De overheid en zorgverzekeraars verlangen van u dat u werkt aan uw deskundigheid. Een klanttevredenheidsonderzoek geeft inzicht in de kwaliteit van uw handelen. De resultaten van het onderzoek kunt u gebruiken voor het verbeteren van uw dienstverlening.

Tijdsbesparend en gebruiksvriendelijk

CTO-Logo biedt een snelle en eenvoudige manier om de waardering van uw cliënten te meten. U hoeft de cliënt alleen aan te melden en CTO-Logo doet de rest. U kunt de resultaten op elk gewenst moment inzien. Deze worden overzichtelijk weergegeven en zijn met één druk op de knop te downloaden naar PDF.

PREM Logopedie vragenlijst

Vanaf 1 januari 2018 biedt CTO-Logo de PREM Logopedie aan. Met deze vragenlijst voldoet u aan de eisen van alle zorgverzekeraars. Lees meer over de vragenlijst...

Overzichtelijk eindresultaat

Uw eindresultaat wordt overzichtelijk weergegeven. Bij elke vraag ziet u in één oogopslag hoe uw cliënten dit onderdeel van de logopedische behandeling ervaren. U krijgt direct inzicht in de sterke en zwakke kanten van uw dienstverlening. U kunt de samenvatting downloaden in PDF en toevoegen aan bijvoorbeeld uw kwaliteitsjaarverslag.

Onafhankelijk

CTO-Logo is de enige echt onafhankelijke leverancier van cliëntervaringsonderzoeken. CTO-Logo zal nooit zonder uw toestemming uw onderzoeksresultaten doorgeven aan derden.

Meest ervaren aanbieder voor logopedisten

Sinds 2012 verzorgt CTO-Logo cliënttevredenheidsonderzoeken voor logopedisten. CTO-Logo is daarmee de eerste organisatie die deze dienst levert aan deze paramedici. Lees meer over het initiatief...

Anonimiteit gegarandeerd

De antwoorden van uw cliënten worden geanonimiseerd aan u teruggekoppeld. Uw cliënten kunnen ongeremd eerlijk zijn. Zo ontstaat een betrouwbaar beeld van uw dienstverlening.

Privacy gewaarborgd

CTO-Logo voldoet aan de richtlijnen die de overheid en het Kwaliteitsinstituut (voorheen CKZ) hebben opgesteld voor meetorganisaties die tevredenheidsonderzoeken uitvoeren in de zorg. Privacy en informatiebeveiliging zijn gewaarborgd. CTO-Logo garandeert dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt.

Input functioneringsgesprekken

Als praktijkeigenaar kunt u de resultaten van uw medewerkers inzien. U kunt deze informatie gebruiken in functioneringsgesprekken.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

CTO-Logo is de voordeligste leverancier van een compleet instrument voor het meten van cliëntervaringen. Logopedisten uit het testpanel van de NVLF waren zeer tevreden over de mogelijkheden van CTO-Logo. De prijs-kwaliteitverhouding werd positief beoordeeld.

CTO-Logo vindt het belangrijk dat alle logopedisten toegang hebben tot haar instrument. In de prijsstelling is daarom rekening gehouden met de smalle beurs van de doelgroep en met het gegeven dat veel logopedisten parttime werken.

10 punten kwaliteitsregistratie

In de Kwaliteitscriteria 2010-2015 staat dat een patiënttevredenheidsonderzoek beloond wordt met 10 punten. Deze punten vallen onder de categorie punten uit overige activiteiten (B.2). Ook in de nieuwe kwaliteitscriteria 2015-2020 is het patiënttevredenheidsonderzoek opgenomen.

Koppeling administratiepakket

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken maakt CTO-Logo koppelingen met de meest gebruikte administratiepakketten. Inmiddels is CTO-Logo gekoppeld aan Intramed, Evry, Incura, Winmens/Fairware, Prosoftware, James en MijnLogopediedossier. Andere administratiepakketten onderzoeken de mogelijkheden. Lees meer...

Landelijke benchmark & rapportcijfer

CTO-Logo werkt aan een landelijke benchmark. Daarmee kunt u uw eindresultaat vergelijken met het landelijk gemiddelde. Om deze vergelijking mogelijk te maken wordt tevens gewerkt aan het verwerken van uw resultaten tot een rapportcijfer.

Verklaring van Professionele Ethiek

CTO-Logo onderschrijft de Verklaring van Professionele Ethiek, vastgesteld door de ISI Council 22&23 juli 2010, Reykjavik, IJsland. Daarmee conformeert CTO-Logo zich aan de beroepswaarden respect, professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit t.a.v. de data verzameld met de CTO-Logo applicatie.

Bestellen of verlengen

Bestel een tevredenheidsonderzoek van CTO-Logo

Referenties

"Van het cliënttevredenheidsonderzoek maak ik dankbaar gebruik. Het verrast me hoe leuk het is om..." Lees meer

En ook:

Het NVLF Testpanel over CTO-Logo

Handleiding KEO

De NVLF heeft een handleiding voor het KEO opgesteld: Toelichting Meten Klantervaringen. U vindt de handleiding op de website van NVLF.

Handige Links

Word vrienden met CTO-Logo op facebook Volg ons op twitter

Website Security Test